آزاد بهرامی : فعال حقوق بشر/عضو کانون دفاع از حقوق بشر در ایران /عضو شبکه مدافعین حقوق بشر در ایران
۱۳۹۸ فروردین ۴, یکشنبه
وقتی عواطف کودکانه قربانی کسب سود میشود
موجب می شود تا صاحب پیج، بازخوردهای زیادی را از سوی دنبال کنندگان دریافت کند و به اصطلاح شبکه های مجازی لایک شود که همین امر، موجب ذوق و شوق والدین می شود.
با مشاهده تصاویر این کودکان در آتلیه های متفاوت، با لباس ها و آرایش های متنوع، کیف و کفش های با برند خاص، مدل های مختلف مو و عینک ها و کلاه های برند، شرکت های گوناگون جهت تبلیغات گسترده محصول خود توسط این کودکان به سراغ آن ها می آیند و اینجاست که فرزند، نان آور خانواده می شود.
وی با بیان اینکه خانواده، جامعه و دولت نقش مهمی را در ظهور پدیده مذکور ایفا می کنند، اظهار داشت: مهم ترین رکن این مسئله، خانواده های هستند که با انجام این اقدامات، ناخودآگاه فرصت کودک بودن و بچگی کردن را از فرزندانشان می گیرند که این امر، موجب بروز عقده های روانی در زندگی آینده کودک خواهد شد.
صباغیان به نقش مهم جامعه در بروز پدیده کودکان کار مجازی اشاره کرد و گفت: اتفاقاتی که امروزه در جامعه در حال وقوع است، به نوعی سقوط ارزش های انسانی را در پی دارد. اکنون، لباس و کیف و کفش برند و حتی شخصی سازی برندی که عده ای به دنبال آن هستند، به نوعی مقبولیت افراد جامعه را در بر دارد که این موضوع از ویژگی های اصیل انسانی نیست و افراد را به ورطه سقوط می کشاند.
دکتر داوود اسماعیلی، روانشناس و مدرس دانشگاه در گفت و گو با خبرنگار فارس از البرز در این رابطه گفت: اخیرا شاهد استفاده ابزاری از کودکان در فضای اینستاگرام هستیم که اگر از سادگی، صداقت و پاکی کودک به عنوان ابزارهایی برای کسب درآمد استفاده شود، می تواند یک ظلم و بی انصافی در حق دنیای کودکی باشد و در علوم رفتاری و روانشناسی به عنوان کودک آزاری از این رفتار یاد می شود.
وی تاکید کرد: اسکلت روانی یا روان سازه کودک در دوره سنی کمتر از 7 سال تشکیل می شود و به موجب اجبار کودکان برای تبلیغات،کودک در آینده احساس استرس، طردشدگی و ناامنی میکند.
وی افزود: به طور مثال در برخی کشورها کودک به محض رسیدن به سن ۱۸ سالگی می تواند از والدین خود بابت انتشار تصاویر شخصی و نقض حریم خصوصی شکایت کند و به موجب این شکایت، والدین جریمه می شوند. طبق بند ۱۹ پیمان نامه حقوق کودک، جلوگیری از چنین سوءاستفاده هایی بر عهده دولت است.
اشتراک در:
نظرات پیام (Atom)
ضرب و جرح شکیلا منفرد زندانی سیاسی توسط یکی از زندانیان جرائم عمومی
شکیلا منفرد، زندانی سیاسی، که دوران محکومیت خود را در زندان قرچک ورامین سپری میکند، توسط یکی از زندانیان جرائم عمومی این زندان مورد ضرب و ش...
-
خبرگزاری های حکومتی از تحقیر ۳۴ نفر از جوانان و گرداندن آنها در سطح شهر مشهد خبر دادند. این افراد همچنین محکوم به حضور در کارگاهها و دورهها...
-
سهیلا گلستانی»، خواننده زن ایرانی، با اتهام “ارتکاب به فعل حرام در ملاء عام” به دلیل آواز خوانی به دادگاه انقلاب اصفهان احضار شد.
-
دادگاه انقلاب کرج نادر افشاری، فعال مدنی را به یکسال و چهار ماه حبس تعزیری و ۷۴ ضربه شلاق محکوم کرد.
هیچ نظری موجود نیست:
ارسال یک نظر